Het Isoblok bouwsysteem

Een duurzame manier om te bouwen, makkelijk en snel, perfect voor de zelfbouwers.

Het Isoblok bouwsysteem is geschikt voor iedereen die een huis wil bouwen.

Als je een huis gaat bouwen denk je aan de toekomst en ga je voor duurzaam. Met het Isoblok systeem bouw je energiezuinig of zelfs energieneutraal.

En het is nog makkelijk is het ook, nagenoeg iedereen kan er zelf een huis mee bouwen. Geen ingewikkeld gereedschap of constructies. Gewoon blokken stapelen, en dat gaat erg snel aangezien je de binnenmuur, isolatielaag en buitenmuur tegelijk opbouwt.

Duurzaam, makkelijk en snel, dat is bouwen met het Isoblok bouwsysteem, perfect voor de zelfbouwers. Onze klanten bouwen zelf hun huis, maar alles uitzoeken hoeven ze niet zelf te doen. Ieder project is uniek en vergt aandacht, dat is onderdeel van de Isoblok service.

Met jarenlange passie en ervaring in de bouw kunnen wij mensen adviseren en begeleiden voor en tijdens hun bouwtraject. Daarnaast bieden we ook uitgebreide handleidingen en detailtekeningen.

In de video hieronder krijg je een beeld van het Isoblok bouwsysteem.

De producten van het Isoblok bouwsysteem

Isoblok is een totaalconcept voor de gevels en binnenmuren, door onze eigen productie kunnen alle producten op maat gemaakt en geleverd worden. We denken dan ook graag mee in oplossingen die aansluiten bij jouw bouwproject. Naast de producten hieronder hebben we ook nog een hoop toebehoren in ons assortiment.

isoblok legiso bouwblokken

Geïsoleerde cellenbeton blokken

In plaats van stenen gebruiken we bouwblokken voor de buitengevels. Deze 3-in-1 oplossing bestaat uit cellenbeton met kooltherm isolatie er tussen. De blokken worden net als lego op elkaar gestapeld. Naast rechte blokken zijn er ook hoekblokken, zowel links als rechts, binnen als buiten.

cellenbeton blokken lijmblokken

Massief cellenbeton

Met deze bouwmethode wordt passief gebouwd. Hiervoor moet de isolatielaag overal afgesloten zijn. Dit doen we met massieve cellenbeton, denk hierbij aan de kim (eerste) laag, rondom de kozijnen, vloerranden en dakranden. De binnenmuren worden uiteraard ook van cellenbeton.

geïsoleerde cellenbeton latei gewapend

Lateien/lintelen

Voor boven uitsparingen zoals ramen en deuren zijn lateien nodig. Deze lateien worden door Isoblok zelf op maat gemaakt voor uw project en wensen. Zo kunnen lateien geleverd worden met betonijzer er in verwerkt of met een ijzeren balk. Daarnaast zijn deze lateien ook altijd geïsoleerd net zoals de blokken.

hammer

Voordelen voor de bouw:

 • Licht om te tillen
 • Makkelijk plaatsen
 • Op maat te zagen
 • Veilig in uitvoering
 • Geen koudebruggen
home

Voordelen voor jouw huis:

 • Brandwerend (A1)
 • Geluidsisolerend
 • Vochtregulerend
 • Goed geisoleerd
 • Gezond binnenklimaat
isoblok blad

Voordelen voor de aarde:

 • Energie besparend
 • Recyclebaar
 • Kost minder grondstoffen
 • Kostenefficient
 • Gaat heel lang mee

Veelgestelde vragen

Er is geen vaste prijs, deze wordt berekend op basis van het project. Om een prijs te kunnen ontvangen moet eerst naar een bouwtekening gekeken worden.

Nee zeker niet, we zijn er ook voor de professionele bouwers en architecten natuurlijk. Wil je eens kennis maken? Neem dan contact met ons op!

Er komen steeds meer architecten en aannemers in zowel Nederland als België die ervaring hebben met Isoblok. Maar laat je keuze niet daardoor beïnvloeden. Zoek lokale partners die vertrouwd zijn en kwaliteit bieden. Isoblok kan ook u en uw partners samen adviseren, opleiden en begeleiden tijdens het project.

Rechtstreeks van de bron, bij Isoblok zelf dus. Zo proberen we de prijzen in bedwang te houden en kunnen we meer maatwerk oplossingen bieden. Daarnaast ook via bepaalde aannemers in combinatie met hun diensten. We staan open voor nieuwe verdelers, kom met ons in contact.

Isoblok in het echt zien?

 Wil je het graag eens zien, voelen, ervaren, dat kan! Wij hebben een showroom in Bergeijk waar we je alles kunnen laten zien en uitleggen over Isoblok. Dit bezoek valt vaak ook te combineren met een bouwbezoek, neem contact op om een afspraak te maken.